• images/slideshow/Bianca.jpg
 • images/slideshow/EmotiesFinish.jpg
 • images/slideshow/Gerben.jpg
 • images/slideshow/RemcoHeeftMeVeranderd.jpg
 • images/slideshow/SlideRuudOpBus.jpg
 • images/slideshow/SliderTeamDavey.jpg
 • images/slideshow/WijHebbenDeKracht.jpg
 • images/slideshow/ZieKind1Wens.jpg
 • images/slideshow/mooistEvenement.jpg
 • images/slideshow/sliderdh4band.jpg
 • images/slideshow/sliderdhvrijwilligers.jpg
 • images/slideshow/sliderprachtigeweek.jpg
 • images/slideshow/stoerebikers4kids.jpg

Verslag Duchenne40 event 2020 
#DD40 - #duchenneheroes

Solo i.v.m. Corona4 september voorproefje van 101.5 km
Lekker ritje vanaf Noordwijk naar hoek van Holland met wind tegen,maar wetende dat ik de terugweg wind in de rug heb.
In Scheveningen werd ik nog herkend, door een andere Heroe Tim Christiaans.
  

  

6 september: 110km
Dag 1; Utrechtse Heuvelrug start vanuit huis via Overberg

Raar, vanmorgen relaxed opgestaan, geen kampement, geen grote trucks, geen medestrijders, geen fietsers, geen vrijwilligers, geen supporters, geen Brent en Esra, geen lange rij, geen keiharde eieren, geen start/finish boog, geen stoelgang, want ik mis mijn maatjes, mijn DH- familie, mijn adrenaline, mijn maatjes, de stress. DH 2020 voelt raar. 1e solo rit, baarn-overberg.Toprit op deze mooie zondag?
 

  

7 september: 102km
Dag 2;Utrechtse Heuvelrug start vanuit huis

Vanmorgen het eerste uur flink worstelen met mijn motoriek?. Alles stijf en koud, daarna ging de diesel als een trein. Super, zoals de tracks er allemaal bij liggen, lekker strak. Vandaag Lage en Hooge Vuursche via Soest naar Zeist en Austerltz. Ik leek Remi vandaag, alleen op de wereld, slechts 1 biker tegengekomen. De beentjes voelen goed, de rug wat minder. Fiets nog helemaal in orde, Top Scott. Nog even de tijd genomen om een Morgan 3wieler te spotten. Nu lekker douchen en mezelf volgieten.
    
    

  

8 september: 118km
Dag 3; vanuit huis richting Overberg

Vanaf huis richting Overberg en daar de zeer intensieve tracks, Kwintelooyen, Amerongen en Leersum gereden. Wat een geweldige speeltuin. Ook hier ligt alles er strak bij. Bij afdalingen is de bodem als wasborden, diep ingesleten gleuven. Stuurtje vasthouden dus. Het blijft mooi, om je de hele dag buiten te vermaken, al was deze iets te lang. Laatste uur was ik er wel klaar mee en klunzend naar huis. Toch een soort van Koningsrit, die met duchenne heroes altijd op dag 3 is. Nu ik achter de PC de website zit bij te werken, heb ik eigenlijk het meeste last van mijn armen. Ben ook flink door elkaar geschud door die wasborden.
  

  

9 september: 107km
Dag 4; Vanuit huis, wat mooi in het Gooi.

Vanmorgen voelde de benen als beton. Tijdens het fietsen, viel het mee en al wilde ik vandaag een ritje over asfalt doen (saai, maar ontspannend), ben ik toch tekeer gegaan in het Gooi. Even langs moeders in Kortenhoef. Verschillende track van uitgezette routes gepakt, maar ook veel andere paadjes (wild rijden) en dat is eigenlijk veel leuker. En "Remco, kabouters bestaan echt!". Top ritje.
  
  

10 september: 102km
Dag 5; Vanuit huis, via Den treek naar Egelhoek.

Van alles wat, super dag. Alle paadjes leiden naar Baarn.
   
   

11 september: 102km
Dag 6; Start vanuit huis, langs de meren richting Vecht.

Rondje via Palendijk langs de meren, richting Vecht. De bobbel in de voor-tube is groeiende en zeer irritant. De Scott in de touwen bij Weesp, vervangen en door. Schitterend fietsweer en volop genoten. Douchen en tour de france kijken, en dat in september. Wat een gek jaar en wat een aparte editie van duchenne heroes!
   
   

12 september: 89km
Dag 7; Finish in Apeldoorn start vanuit huis

Vanmorgen weer op tijd de fiets gepakt. Vandaag finishen in Apeldoorn bij Remco. Mijn dochter Bianca komt me halen. Mooie route door de polder richting Stroe. Via Kootwijk de MTB route Hoenderloo gepakt. Onderweg nog ff contact met Bianca, over tijdstip finish. Ze stond in de file, dus moest ik tandje terug, anders was ik te vroeg. Onderweg nog contact via Whatsapp met Ruut Schalij, oud teamlid en sponsor. Hij ging de marathon lopen, wat een topper. Aangekomen een grote verrassing, mijn maatjes uit (Voort)Huizen stonden me op te wachten met muzikale begeleiding van ons nummer "Fireball". Later kwam mijn andere dochter Yolanda en haar vriend Bruno met de hond er ook aan. Zelf nog even naar Remco, die blij was me te zien. Super bedankt allemaal. Het was een topweek?
   
   

   
© ALLROUNDER